Storm richt schade aan in Friesland

DRACHTEN – Op diverse plekken in Friesland richtte de storm schade aan. Omstreeks 11.00 uur werd er bij de Lawei aan de Gauke Boelensstraat een stormschade gemeld. Op het dak van de schouwburg waren enkele platen los geraakt. De omgeving werd in verband met de veiligheid ruim afgezet. Nadat de wind enigszins was gaan liggen begon de brandweer met de werkzaamheden op het dak.

Op de Folgersteloane in Drachtstercompagnie is omstreeks 12.45 uur een boom gesneuveld. de boom versperde de weg waardoor het verkeer moest omrijden. En op de Drachtster Heawei was een boom op een woonhuis gevallen. De boom werd met behulp van een autoladder van het dak verwijderd.

Foto’s: W. Veenstra © Compact Media

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt