31e editie van de 4 Mijl

HAREN/GRONINGEN – Om 13.00 uur werd het startschot gegeven voor de 31e editie van de 4 Mijl. De start vond plaats bij de Hortus in Haren na 6,4 kilometers finishende de hardlopers op de Vismarkt in Groningen. Victor Chumo uit Kenia won de 31e editie van de 4 Mijl van Groningen. In de laatste meters wist Chumo de favoriet Yomif Kejelcha te kloppen. De winnende tijd van Victor Chumo was 17 minuten en 31 seconden.

Aansluitend liepen de recreatielopers het parcour. Het weer was de hardlopers gegund, het was overwegend droog en er stond weinig wind. Af en toe kwam de zon er door heen.

Het evenement werd tijdelijk even stilgelegd, in verband met een tweede reanimatie, waardoor de patiënt per ambulance over het parcour naar het ziekenhuis moest worden gebracht.

Het hardloop evenement werd even later hervat, waardoor ook de laatste paar duizend deelnemers het traject konden afleggen.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / Nieuwsingroningen.nl

 

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *