Twee gewonden bij eenzijdig verkeersongeval in Appelscha

Appelscha- Zondagavond omstreeks 21.30 uur heeft er een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden op de Vaart N.Z. in Appelscha. Door onbekende oorzaak reed er een auto met meerdere inzittenden tegen een boom.

Naast de brandweer van Appelscha werd ook het Mobiel Medisch Team gealarmeerd welke met de Lifeliner 4 werd ingevlogen. Bij het ongeval raakte twee van de inzittenden gewond. Beide slachtoffers zijn met onbekend letsel overgebracht naar ziekenhuizen in de omgeving. Het mobiel medisch team vertrok vervolgens richting Hoogeveen om te tanken.

De zwaarbeschadigde auto zal worden geborgen.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsinfriesland.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt