1 jarig jubileum van de Bosbergtoren in Appelscha

APPELSCHA – Op zaterdag 14 oktober mag de Bosbergtoren in Appelscha 1 kaarsje uitblazen, dan viert de toren namelijk haar eerste verjaardag! iedereen is uitgenodigd! Om dit te vieren is de Bosbergtoren deze dag van 9.00 tot 21.00 geopend en is de toegang gratis!

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een traktatie, ook bij de verjaardag van de Bosbergtoren is hieraan gedacht. Zolang de voorraad strekt kun je wat lekkers krijgen. Maar wat dat lekkers is, houden we nog even geheim. Is de voorraad op? Dan kun je altijd nog genieten van het prachtige uitzicht.

TIP: de zon gaat 18:47 uur onder, bekijk de zonsondergang vanaf de toren!

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *