Bestuurder rijdt zijn busje klem in parkeergarage Kloosterveste in Assen

ASSEN – Woensdagochtend heeft er een ongeval plaatsgevonden aan de Noorderpoort in Assen. Een bestuurder is met zijn busje vast komen te zitten op de toegangsweg van de parkeergarage onder het winkelgebied in de wijk Kloosterveen.

In de parkeergarage geldt een hoogte beperking. Ondanks de maximale doorrijhoogte probeerde de bestuurder via de uitgang de garage binnen te rijden.  Het busje kwam vast te zitten en moest door bergingsbedrijf Hamstra eruit getrokken worden. De bestuurder kon vervolgens zijn weg vervolgen.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *