Grote brand aan de Burgemeester J.G. Legroweg in Eelde (Update 17.50 uur)

EELDE – Woensdagmiddag omstreeks 14.15 uur is er in een bedrijfspand aan de Burgemeester J.G. Legroweg in Eelde een brand uitgebroken. De brand zou uitslaand zijn, waardoor er direct middelbrand werd gegeven en de korpsen van Eelde en vries werden gealarmeerd. Door de brandweer werd al vrij snel opgeschaald naar grote brand en vervolgens grip 1, waardoor ook de korpsen van Assen, Groningen en Norg werden gealarmeerd.

De woordvoerster van de Veiligheidsregio Drenthe bevestigd dat de vlammen uit het dak komen, en dat het niet bekend was of zich in het pand nog mensen bevonden. Bij de brand komt behoorlijk wat rookontwikkeling vrij, advies van de brandweer is dan ook blijf uit de rook en blijf op gepaste afstand.

Tijdens het uitbreken van de brand waren er 8 personen aanwezig, allen konden zichzelf in veiligheid brengen. Ze zijn door het aanwezige ambulance personeel gecontroleerd in verband met inademen van rook.

Tijdens de brand vonden er een aantal explosie’s plaats, Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto: J. Potjewijd & P.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl & H. van Oost en M.Druppers 112 Eelde

Update:

14.15 uur Brand industrie/agrarisch (Middelbrand) Brandweer Eelde, Vries en Zuidlaren.

14.31 uur Brand industrie/agrarisch (Grote Brand) Brandweer Assen, Brandweer Haren – Groningen.

14.41 uur Brand industrie/agrarisch (Grote Brand) Assistentie waterwagen Brandweer Norg.

14.54 uur Brand industrie/agrarisch (Grip 1)

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *