75 jarige man uit Oosterwolde vermist. (Foto)

OOSTERWOLDE – De politie heeft in verband met een vermissing van een 75 jarige man een Burgernet actie gestart. De laatst bekende locatie van Albert Heddema is aan de Stationsstraat in Oosterwolde geweest. De man is al sinds gistermiddag 14.00 uur vermist.

De man is circa 180 lang, heeft een slank postuur en kort grijs haar. De man is bril dragend en heeft een donker broek en een crème kleurige jas aan. Heeft u informatie welke de politie van pas kan komen? neemt u dan contact op via 0900-8844.

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *