Molenduinbad Norg wint gouden zeepaardje

NORG – Het overdekt zwembad Molenduinbad in Norg is uitgeroepen tot Zwembad van het jaar 2017. De ZwembadBranche Dag is een jaarlijks terugkerend evenement dat in het teken staat van kennis delen en kennismaken en de uitreikin van de Zwembad Brache Awards genaamd de Gouden Zeepaardjes.

De ZwembadBranche Awards zijn speciaal bedoeld om eens extra stil te staan bij alle medewerkers in de zwembranche. Allemaal mensen met passie voor hun vak, die hun werk oprecht leuk vinden om te doen en dat ook uitstralen. In verschillende categorieën is gekeken naar de uitblinkers.

Gouden Zeepaardjes

Binnen elke categorie was kans op een award: een Gouden Zeepaardje. De winnaars van de categorieën beste zwemlesteam, beste accommodatie, beste zwemschool en meest klantvriendelijke accommodatie werden bepaald middels een onafhankelijk consumentenonderzoek via het reviewsysteem van Klantenvertellen.

Dit betekent dat uiteindelijk de klanten hebben bepaald wie de winnaar is geworden. Zo’n 150 zwembaden en zwemscholen hebben hieraan meegedaan.

Bezoekers van Molenduinbad Norg hebben ook massaal een positieve review geschreven. Met een gemiddelde score van 8.8 won Molenduinbad Norg de categorie: Beste Accommodatie t/m 100.000 bezoekers. Dit is een mooie opsteker voor het onlangs gerenoveerde zwembad.

Manager Joost Veenema is erg in zijn nopjes met deze mooie award: “Dit is de beste waardering die je kunt krijgen. Een rechtstreekse beoordeling door onze gasten en dan met zo een hoge score, dat is geweldig. Een prachtig compliment voor al onze medewerkers, ik ben erg trots op ons team”.

Bron: Molenduinbad

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *