Keukenbrand snel onder controle

Assen-  De brandweerpost Assen-West werd maandagavond om 18.09 uur gealarmeerd voor een keukenbrand aan de Zuidenveld in Assen.

Bij aankomst van de brandweer waren de politie en ambulance reeds ter plaatse. De bewoners waren reeds uit de woning. De bewoner werd door het ambulancepersoneel gecontroleerd op rookinhalatie. De brandweer wist de brand in de oven/magnetron snel te doven.

Na een kleine nacontrole keerde de brandweer terug naar de kazerne.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *