Brand in spouwmuur van woning in aanbouw aan de Mosklok in Assen.

ASSEN – In de spouwmuur van een woning in aanbouw is woensdagmorgen even voor het middag uur brand ontstaan. Bij aankomst bij de woning aan de Mosklok in Assen bleek de brand zich aan de achterzijde van de woning te bevinden.

Bouwvakkers hadden de brandweer gealarmeerd toen ze de brand ontdekte. Met behulp van een brandblusser hadden deze reeds een bluspoging ondernomen. De brandweer heeft de brand met een hogedrukstraal afgeblust. Hoeveel schade de brand heeft veroorzaakt is niet bekend.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt