Scooter gestolen aan de Kennemerland in Assen

ASSEN – De politie is op zoek naar eventuele getuigen, van een diefstal van een scooter. Tussen zaterdag 11 november 2017 17:00 uur en zondag 12 november 2017 08:00 uur werd een blauwe motorscooter gestolen. Deze motorscooter stond geparkeerd op de oprit van een woning, gelegen aan de Kennemerland te Assen.

De scooter werd op zondag 12 november terug gevonden langs een fietspad aan de Veenkampen te Assen. Heeft u tussen bovengenoemde tijden iets opvallends gezien, of bent u getuige van de diefstal? Da wil de politie graag met u in contact komen.

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *