Uitbreiding tribune op het TT-circuit in Assen

ASSEN – Nadat in juni dit jaar de Haarbochttribune werd opgeleverd op het TT Circuit in Assen, zit de organisatie niet stil. Het TT circuit heeft LG Architecten uit Rotterdam gevraagd om een ontwerp te maken voor een nieuwe Winterdijktribune. De Winterdijktribune is een verlening van de Geert Timmer tribune en heeft een capaciteit van ruim 9.000 zitplaatsen.

Het ontwerp is een vervanging voor de bestaande Taludtribune. De nieuwe tribune met stoeltjes vervangt de oude Winterdijktribune met houten banken. Supporters krijgen meer comfort en een fantastisch uitzicht op zowel de populaire Geert Timmer-bocht als op de ramshoek. Doordat de tribune met de buitenbocht meeloopt, mist het publiek geen moment van het spektakel op het circuit.

Na verwachting zal de nieuwe Winterdijktribune voor de TT van 2018 worden opgeleverd. De ontwikkeling qua infrastructuur de laatste aantal jaren op en rondom het Circuit kunnen een positief effect krijgen in de strijd om de Formule 1 naar Assen te halen.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *