Zwaargewonde bij ongeval in Bovensmilde

Bovensmilde-  Donderdagmiddag omstreeks 15.40 uur heeft er een zware aanrijding plaatsgevonden op de N371 in Bovensmilde. Bij dit ongeval is een van de bestuurders zwaargewond geraakt.

De brandweer van Smilde heeft samen met het ambulancepersoneel en het gealarmeerde Mobiel Medisch Team assistentie verleend. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Omdat de toedracht van de aanrijding nog niet geheel duidelijk is vraagt de politie om eventuele getuigen van de aanrijding zich te melden via het servicenummer van de politie. ( 0900-8844) Daarnaast heeft de politie ter plaatse onderzoek verricht. De Hoofdweg ( N371) is ten tijde van het ongeval in beide richtingen afgesloten geweest. Het verkeer werd ter plaatse omgeleid.

Beide zwaar beschadigde voertuigen zijn uiteindelijk geborgen.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *