Twee gewonden bij ongeval op A28

Assen-  Bij een verkeersongeval op de A28 ter hoogte van de afrit naar het TT-Circuit zijn zaterdagavond twee gewonden gevallen.

Ter hoogte van de afrit kwamen een personenauto en vrachtwagen met elkaar in aanraking. De personenauto werd hierdoor aan de passagierszijde volledig uit elkaar gereten. Mogelijk is de bestuurder van de auto achterop de vrachtwagen gereden.

Na de aanrijding kwam de Peugeot 307 zwaar beschadigd op de middenberm tot stilstand. Naast ambulance en politie werd ook de brandweer uit Westerbork gealarmeerd. De brandweer van Beilen was vanavond niet inzetbaar waardoor deze melding door hun collega’s werd overgenomen. Het gealarmeerde hulpverleningsvoertuig uit Hoogeveen kon voortijdig worden afgemeld.

Beide inzittenden werden gezamenlijk overgebracht naar het ziekenhuis. De vrachtwagenchauffeur raakte niet gewond. De trailer van zijn combinatie raakte beschadigd en liep onder andere een lekke band op.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicaties:

DVHN

Asser Courant

RTV Drenthe

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt