Woningen aan De Zanding in Drachten kortstondig ontruimd na vreemde lucht

DRACHTEN – Het korps van Drachten werd dinsdagmiddag omstreeks 16.40 uur gealarmeerd voor een gaslekkage aan de Zanding in Drachten. In een woning was door de bewoners een gaslucht waargenomen. De bewoners hadden bij aankomst de woning al verlaten, de buren werden uit voorzorg ook verzocht hun woning voor de zekerheid te verlaten.

De brandweer van Drachten heeft in de woningen enkele metingen verricht, maar er werden geen gevaarlijke waardes gemeten. Wel werd er in een kelder c.q. trapkast een vreemde geur waargenomen. Netbeheerder Liander heeft in de woning nader onderzoek gedaan.

De familie kon vervolgens de woning weer betreden en mogelijk sinterklaas gaan vieren.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / Nieuwsinfriesland.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt