Auto in de sloot op de Weper in Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Dinsdagmiddag omstreeks 16:40 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuig te water op de Weper (N919) bij Oosterwolde. Eenmaal ter plaatse bleek een personenauto in de sloot te staan.

De bestuurder van het voertuig werd door de ter plaatse gekomen ambulance gecontroleerd op eventueel aanwezig letsel. Gelukkig bleek dit niet het geval en kwam de man met de schrik vrij. De brandweer kwam eveneens ter plaatse maar kon onverrichter zaken terug naar de kazerne. De politie heeft tijdens het ongeval een rijbaan afgesloten voor het verkeer. Een berger kwam ter plaatse om het voertuig te bergen.

Foto’s: E. Faber & R.Koene © Compact Media / 112 Oosterwolde en Nieuwsinfriesland.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt