Medische hulpverlening aan de Maadsingel in Appelscha

APPELSCHA – Zaterdagmiddag omstreeks 15.40 uur werd het Mobiel Medisch Team van het Groningen Airport Eelde gealarmeerd voor een hulpverlening aan de Maadsingel in Appelscha. Bij aankomst bleek het incident plaats te hebben gevonden in een woning. Het ambulance personeel en politie waren inmiddels al aanwezig.

De traumahelikopter landde op een speelplaats en trok veel bekijks van omwonenden. Het slachtoffer werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De volledige bemanning trok even later weer richting het vliegveld. Bij het opstijgen had de piloot last van de harde wind.

Foto’s: R. Koene © Compact Media / Nieuwsinfriesland.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt