Gestolen Audi op de Amelte in Assen in brand terug gevonden.

ASSEN – Op de Amelte in Assen is vannacht omstreeks 4.30 uur een auto in vlammen opgegaan. Bij aankomst bleek er niemand meer bij de auto te zijn. Het is niet bekend of het voertuig tegen een boom is gebotst en vervolgens in brand is gevlogen of gestoken.

Na onderzoek van de politie bleek het voertuig te zijn gestolen van een erf aan de Vallei. Buurtbewoners zeggen dat ze een knal hoorden en mensen bij de brandende auto weg zagen lopen. Ze zouden daarna in een andere auto zijn vertrokken. Heeft u wat gezien of heeft u informatie voor de politie neem dan contact op via 0900-8844

Foto’s: © Compact Media / Moi Assen

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt