Bomen omgewaaid aan de Noorderhogeweg in Drachten

DRACHTEN – Het korps van Drachten werd woensdagmiddag omstreeks 13.10 uur gealarmeerd voor een stormschade aan de Noorderhogeweg in Drachten. Op de weg net voor de rotonde met de Bolder was een boom omgewaaid. De boom versperde de weg voor het verkeer.

Naast de brandweer was ook de groenvoorziening van de gemeente Smallingerland aanwezig. De boom werd in stukken gezaagd en met een kraan aan de kant van de weg neergelegd. Van de bomen welke onlangs van de rotonde met de Nijtap zijn verplaatst naar de Noorderhogeweg was ter hoogte van de Citroën dealer ook een omgewaaid.

Foto’s: © Compact Media / Nieuwsinfriesland.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt