TT Circuit in Assen zoekt officials!

ASSEN – Voorkomende raceseizoen is het TT Circuit in Assen opzoek naar enthousiaste vrijwilligers, welke zich willen inzetten als official op het circuit. Want zoals het TT Circuit zelf op haar website vermeld ben je er met asfalt en aantal coureurs er nog niet.

De honderden vrijwilligers van het TT Circuit Assen spelen een hele grote rol in het mogelijk maken van de verschillende evenementen. Het TT Circuit Assen kent ruim 1550 vrijwilligers, verdeeld over de zogenaamde Buitenring (ca. 750 vrijwilligers) en Binnenring (ca. 800 vrijwilligers).

De Binnenring wordt gevormd door alle (baan)officials die zich direct of indirect bezig houden met het sportieve aspect op het circuit. De kaartverkopers en controleurs, parkeerwachters en verkeersregelaars vormen gezamenlijk de Buitenring.

Baan officials:

Voor de binnenring is het circuit op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van bijvoorbeeld baancommissaris of baancommissaris/EHBO. Daarnaast zoeken wij kandidaten voor de functie van tijdwaarnemer. Wil je dicht bij de sport betrokken zijn, maar ook een representatieve functie vervullen dan is medewerker tankstation of medewerker Riders Info wellicht iets voor jou.

Buitenring Officials:

Tijdens alle evenementen die toegankelijk zijn voor publiek wordt een beroep gedaan op deze groep vrijwilligers. Hoogtepunten zijn natuurlijk de TT, het WK Superbike, het Truckstar Festival en de Gamma Racing Day. De Buitenring levert dan alle verkeersregelaars, parkeerbegeleiders, kaartverkopers en controleurs. Geeft het je een kick om bij deze evenementen betrokken te zijn; 100.000 mensen en 17.000 motoren te zien of 20.000 auto’s naar hun plek te dirigeren? (Sportverenigingen zijn ook welkom, leuk als clubbinding en zeker ook goed voor de clubkas.)

Uiteraard zijn alle functies geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Heb je interesse? Bekijk dan de Flyer of neem direct contact op met het TT Circuit Assen, middels het contact formulier.

Foto’s: © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *