Ravage bij ongeval op de Bremerweg in Zevenhuizen (VIDEO)

ZEVENHUIZEN – Zaterdagavond even na 23.00 uur heeft er een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden op de Bremerweg in Zevenhuizen. Ter plaatse bleek er sprake te zijn van een flinke ravage. Rondom het wrak lag het bezaaid met onderdelen en persoonlijke bezittingen van de bestuurder die in een flauwe bocht tegen een boom is gebotst.

De man komende uit Zevenhuizen is vervolgens tegen een hekwerk aan geknald waardoor het voertuig 180 graden draaide en in een naastgelegen weiland tot stilstand kwam. Een buurtbewoner alarmeerde de hulpdiensten nadat ze een harde knal had gehoord.

De man zou woonachtig zijn in Oudwoude (/Zevenhuizen) en raakte bij het ongeval gewond. Hij is met een hoofdwond overgebracht naar het Martini Ziekenhuis in Groningen. In het ziekenhuis zal de bestuurder mogelijk ook op eventuele ander letsel gecontroleerd worden en/of er sprake geweest is van alcohol gebruik.

De bestuurder had het voertuig pas sinds 12-01-2018 in zijn bezit en is zover in het RDW register niet verzekerd.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsingroningen.nl

Publicatie:

DVHN

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt