Getuigen gezocht van dodelijk verkeersongeval aan de Andrej Sacharovweg in Assen

ASSEN – De politie is in verband met een dodelijk verkeersongeval op de Andrej Sacharovweg in Assen opzoek naar getuigen van de fatale aanrijding. Het ongeval gebeurde op maandag 29 januari omstreeks 11.45 uur. De bestuurster botste tegen twee bomen en kwam in een naastgelegen sloot tot stilstand.

De vrouw is later aan haar verwondingen overleden. Even voor het ongeval is ter hoogte van de Gamma en kringloopwinkel “Het Goed” ingehaald door een wit/grijs busje, vermoedelijk door een Ford transit of Mercedes Vito.

De nabestaanden van het slachtoffer zouden graag in contact komen met de bestuurder van dit wit/grijze busje. De politie is daarom op zoek naar deze eventuele getuige. Bent u, of kent u de bestuurder van dit wit/grijze busje? Wilt u dan contact opnemen via 0900-8844. Registratienummer 2018024851.

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt