Aanrijding op de Paterswoldseweg in Groningen

GRONINGEN – Zaterdagmiddag omstreeks 15.45 uur heeft er op de Paterswoldseweg in de stad Groningen een aanrijding plaatsgevonden. De toedracht van het ongeval is niet bekend. De VW Passat had de schade aan de bijrijderskant, waar de andere betrokkenen in een BMW zowel de voorzijde als bestuurderszijde in elkaar had zitten.

De betrokkenen zijn door het aanwezige ambulancepersoneel gecontroleerd, maar raakte niet gewond. De verkeersongevallen analyse van de politie kwam ter plaatse voor een kort onderzoek. De voertuigen worden door een berger afgesleept.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / Nieuwsingroningen.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt