Man haalt door het ijs gezakt hond uit het water

LOON – Donderdagmiddag omstreeks 15.15 uur is een hond door het ijs gezakt aan de Kanaaldijk in Loon. Naast de brandweer van Assen werd ook het korps van Rolde gealarmeerd. De onfortuinlijke hond is door de man uit het water gehaald.

De hond is tijdelijk in een auto opgevangen om warm te worden. Ook de man werd in de politiewagen opgevangen. Voor de man kwam een ambulance ter plaatse geweest om hem te controleren op eventuele onderkoelingsverschijnselen. De man werd door de politie naar huis gebracht om op te warmen.

De brandweer kwam nog wel ter plaatse, maar toen waren de man en de hond al weer op het droge.

Foto’s: P. Koene © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Asser Courant

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *