Snelweg A7 tussen Leek en Groningen afgesloten na afgevallen lading

LEEK – De snelweg A7 is vrijdagavond omstreeks negen uur tussen leek en Groningen afgesloten. Dit gebeurde nadat een voertuig lading verloor. Aanvankelijk werd gedacht dat het om isolatiemateriaal ging, maar uiteindelijk bleek het te gaan om een bankstel. Nadat er een auto tegen aan was gebotst lagen de stukken hout verspreid over het wegdek.

Volgens Rijkswaterstaat hebben nog vijf andere auto’s schade op gelopen. Een veegwagen werd ingeschakeld om de rotzooi op te ruimen en de kleine spijker van het wegdek te verwijderen.  Rijkswaterstaat verwacht dat de A7 naar Groningen nog tot middernacht dicht blijft. Voor de afsluiting staat een file. Automobilisten moeten de A7 bij afrit Leek verlaten en omrijden via de N372.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / Nieuwsingroningen.nl

Dagblad van het Noorden

RTV Noord

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *