Aanrijding op de Dorpsstraat in Haule

HAULE – Maandag even voor het middaguur heeft er op de Dorpsstraat tussen Veenhuizen en Haule een verkeersongeval plaatsgevonden. De bestuurder van de bestelbus wilde linksaf slaan na een erf. Een achterop komende automobilist had dit echter te laat in de gaten en botste achterop de koeriersdienst.

Een oudere man die daar vervolgens weer achter reed probeerde de situatie te ontwijken en botste tegen een boom. De man is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Twee van de drie voertuigen moesten door een berger geborgen worden.

Foto’s: E. Faber © Compact Media / 112 Oosterwolde

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *