Auto door brand verwoest aan de Hooizolder in Drachten

DRACHTEN – Op de Hooizolder in Drachten is dinsdagmiddag omstreeks 14.30 uur een brand ontstaan. De auto stond geparkeerd aan de kant van de weg, toen de eigenaar ermee wilde vertrekken kwam er rook onder de motorkap vandaan.

Alle inzittenden konden op tijd het voertuig verlaten en de brandweer werd gewaarschuwd. Al vrij snel vlogen de vlammen onder de motorkap vandaan. De brandweer van Drachten wist de autobrand te blussen, helaas is het voertuig door de brand verwoest. Het wrak zal door een berger worden geborgen.

Foto’s: W. Veenstra © Compact Media / Nieuwsinfriesland.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt