Achtervolging eindigt in een botsing met politie

ASSEN – De politie heeft vannacht een melding gekregen van mogelijk een beschonken bestuurder. De melding kwam van een agent in privetijd. Op de Europaweg-Zuid werd door de politie een stopteken gegeven. De verdachte ging er echter vandoor.

Tevens bleek dat de kentekenplaten niet op de auto thuis hoorden en gestolen waren. Na een gevaarlijke achtervolging door o.a. de wijk Baggelhuizen , reed de verdachte zich klem nabij het TT-circuit. Bij een uiterste poging om weg te komen, botste de verdachte op een politieauto. De 31 jarige verdachte kon worden aangehouden voor o.a. gevaarlijk rijgedrag, verdenking rijden onder invloed en heling.

Na verder onderzoek bleek de auto gestolen. Ook had de verdachte nog een openstaande gevangenisstraf van 120 dagen. De verdachte en een agent zijn onderzocht door ambulance personeel.

Bent u getuige geweest van de achtervolging? Of heeft u bijvoorbeeld dashcam beelden van de achtervolging? Dan komt de politie graag met u in contact.

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt