Brand in shredder aan de Dolderweg in Steenwijk

STEENWIJK – Op het bedrijventerrein aan de Dolderweg in Steenwijk is woensdagmiddag omstreeks 14.45 uur brand uitgebroken. De brand woedde in hout shredder. Bij de brand kwam veel rookontwikkeling vrij welke zich verplaatste in de richting van Tuk. Er werd een NL alert verstuurd om omwonende te adviseren ramen en deuren gesloten te houden en eventuele mechanische ventilatie uit te zetten.

De shredder stond tussen twee hout bulten, waardoor de brandweer op schaalde naar grip 1. Het korps van Steenwijk kreeg assistentie van hun collega’s uit Zwartsluis, Oldemarkt, Dalfsen en Vollenhove. De brand sloeg over na een van de hout bulten, maar zette gelukkig niet door.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt