Politie doet onderzoek naar woningbrand aan de Dorpsstraat in Haule

HAULE – In een woning aan de Dorpsstraat in Haule is vrijdagmiddag om 14.20 uur brand uitgebroken. Naast het korps van Haulerwijk werd ook de ladderwagen van Drachten gealarmeerd, omdat er mogelijk sprake zou zijn van een dakbrand.. Een mountainbiker fietste op de Dorpsstraat in Haule en ontdekte de brand.

Bij aankomst van het korps van Haulerwijk bleek er bij de brand veel rookontwikkeling vrij te komen. Ten tijde van het uitbreken van de brand was er niemand thuis. De eigenaar zou circa 20 minuten voor de brand zijn vertrokken. Waardoor er brand is ontstaan of wat er in brand heeft gestaan is niet bekend. De politie heeft ter plaatse forensische onderzoek gedaan. Het onderzoek naar de brand is nog in volle gang. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

Foto’s: J. Potjewijd © Compact Media / Nieuwsinfriesland.nl

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt