Wielrenner gewond na val in Frieschepalen

Frieschepalen- Een wielrenner is na een val op de Tolheksleane in Frieschepalen ernstig gewond geraakt.

Het Mobiel Medisch Team kwam met de heli ter plaatse om het ambulancepersoneel te assisteren met de stabilisatie van het slachtoffer. Het slachtoffer is vervolgens onder begeleiding van de politie overgebracht naar het Nij Smellinghe in Drachten. De arts van het Mobiel Medisch Team ondersteunde het ambulancepersoneel ook tijdens de rit naar het ziekenhuis. De Lifeliner 4 vertrok korte tijd later naar het ziekenhuis om de arts weer op te halen.

Foto’s W.Veenstra © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *