Brand in vakantiewoning aan de Oude Tolweg in Nieuwediep.

NIEUWEDIEP – Op vakantiepark Aqualanda in Nieuwediep is vanmiddag omstreeks 15.20 uur brand uitgebroken in een vakantiehuisje. De bewoners hoorden een knal op de eerste verdieping, voordat er brand uitbrak. Alle bewoners konden zelf op tijd uit de woning komen.

De brand is mogelijk ontstaan in de inpandige sauna. De brandweer liet weten dat de bovenverdieping door de brand is verwoest. De brandweer wist nog een hagedis te redden uit het huisje. De woning is tijdelijk onbewoonbaar.  Burgemeester Piet van Dijk was in de buurt en nam een kijkje bij de woning.

Foto’s: H. van Oost © Compact Media / Van Oost Media

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *