Ronnie Flex komt als ambassadeur van de vrijheid naar Assen

ASSEN – De organisatie “Het Nationaal Comité 4 en 5 mei” laat vandaag weten dat artiest Ronnie Flex als ambassadeur van de vrijheid naar Drenthe komt. Op 5 mei wordt er bij de Baggelhuizerplas in Assen het bevrijdingsfestival gevierd. De andere ambassadeurs zijn My Baby en Fedde Le Grand.

Ronnie Flex speelt samen met Deuxperience op het Bevrijdingsfestival Drenthe. Ze vliegen op 5 mei met de helikopters van Defensie naar de verschillende Bevrijdingsfestivals in het land! Ambassadeur van de Vrijheid Ronnie Flex speelt samen met Deuxperience op het Bevrijdingsfestival in Gelderland, Flevoland, Groningen, Drenthe en Friesland.

Eerder maakte de organisatie al bekend dat rockformatie Mooi Wark ook zijn acte de presence gaat geven op het bevrijdingsfestival.

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt