Auto te water aan de Kanaal Noordzijde in Hooghalen (Update)

HOOGHALEN – Zondagmorgen omstreeks 11.30 uur is er aan de Kanaal Noordzijde een auto te water geraakt. De bestuurder raakte door nog onbekende oorzaak de controle over zijn voertuig. De man botste tegen twee bomen om vervolgens in het Oranjekanaal te belandden. Het korps van Beilen werd geassisteerd door Hoogeveen en de duikers uit Assen en Emmen

De man is aanspreekbaar en wordt door brandweerlieden en duikers uit het voertuig gehaald. De politie heeft zijn rijbewijs ingevorderd en het slachtoffer is voor verdere behandeling per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Assen.

Foto’s: P. Koene © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

 

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt