File op N50 door ongeval bij Kampen

KAMPEN – Een auto is maandagmiddag beschadigd geraakt na een aanrijding met een vrachtwagen op de N50. Rond 17:00 uur ging het mis. De auto voegde in richting Kamperveen maar zag kennelijk een vrachtwagen over het hoofd die al op de N50 reed.

De auto werd in de zijkant geraakt en kwam dwars over de rijbaan tot stilstand. De bestuurders kwamen met de schrik vrij. De auto heeft fikse schade opgelopen, door het ongeval ontstond een lange file tot voorbij de Ramspolbrug. De oponthoud duurde circa een uurtje.

Foto: © Compact Media / BTB Fotografie

RTV Oost

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt