Politie vordert rijbewijs in van vrachtwagenchauffeur uit Drachten

DRACHTEN -De politie heeft na aanleiding van videobeelden op Dumpert een onderzoek ingesteld naar gevaarlijk weggedrag op de Wester Es in Appelscha. De politie heeft dinsdag een 33 jarige inwoner van Drachten gehoord. Het rijbewijs van de man is door de politie ingevorderd.

Naast een proces-verbaal voor zeer gevaarlijk rijgedrag, zal de chauffeur aangemeld worden voor een Educatieve Maatregel Gedrag (EMG), zijn voormalig werkgever heeft de chauffeur ontslagen i.v.m. ongewenst gedrag

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt