Fietser aangereden door automobilist op de Mahatma Ghandiweg in Assen

ASSEN – Donderdagmiddag omstreeks 13.10 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Mahatma Ghandiweg in Assen. Hierbij waren een personenauto en een fietser betrokken.

Op de oversteekplaats ter hoogte van de autowasstraat kwamen beide met elkaar in contact. Naast een ambulance en meerdere politie-eenheden werd ook het mobiel medisch team gealarmeerd. Deze werd echter boven de ongevalslocatie geannuleerd en keerde terug naar Groningen Airport Eelde. Het slachtoffer kon na behandeling in de ambulance door familie worden opgehaald.

De verkeersongevallenanalyse kwam nog wel ter plaatse maar deed geen uitgebreid onderzoek.

Foto’s: © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

 

 

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt