Schuur door vlammen verwoest in Jubbega

JUBBEGA – Een forse brand heeft zaterdagmiddag een schuur compleet in de as gelegd.

De brandweer werd om kwart voor twee opgeroepen voor een buitenbrand aan de Rozenbergswijk. Ter plaatse bleek een schuur in brand te staan. Nog voor aankomst van de brandweer was de hele schuur al plat gebrand.

De watertank van de brandweer is leeg en het is lastig om aan water te komen. De brandweer heeft het de restanten gecontroleerd laten uitbranden

Foto’s © Compact Media / BTB fotografie

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt