MMT assisteert bij medisch incident in Assen

Assen- Zondagavond omstreeks 18.10 uur werd het Mobiel Medisch Team gealarmeerd voor een inzet. Kort daarna meldde de Lifeliner 4 zich in voor een inzet in Assen.

Na enig zoekwerk bleek dat de Lifeliner 4 nabij de Bonte Wever aan de Stadsbroek was geland. Het incident was ook bij deze onderneming binnen. Naast twee ambulances waren er ook 2 politie-eenheden gealarmeerd. Allen stonden bij een nooduitgang gepositioneerd. De patiënt werd door het ambulancepersoneel naar de ambulance gebracht. Het mobiel Medisch Team vertrok kort daarna weer richting Eelde. De patiënt werd overgebracht naar het ziekenhuis in Assen.

Wat zich binnen exact heeft afgespeeld is niet duidelijk.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt