Bestuurder van ongeval Hoofdweg N979 bij Een-West op wegdek aangetroffen

EEN-WEST- Op de Hoofdweg (N979) tussen Haulerwijk (Fr.) en Zevenhuizen (Gr.) heeft omstreeks 19.45 uur een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden bij Een-West.

De bestuurder werd door voorbijgangers aangetroffen op het wegdek Het was niet bekend of de man uit het voertuig was geslingerd of zelf uit zijn voertuig is gekomen.

Het slachtoffer was in eerste instantie niet aanspreekbaar.Toen de man enigszins bij kennis was noemde hij een naam van een mogelijk tweede inzittende.De politie en ambulancepersoneel hebben met zaklampen het gebied afgezocht, maar een eventuele tweede inzittende werd niet aangetroffen en bleek uiteindelijk ook niet het geval.

De bestuurder komende uit de richting van Zevenhuizen is door onbekende oorzaak de controle over het voertuig verloren en tegen een boom gebotst. Aangezien er geen sprake was van een beknelling hoefde het korps van Haulerwijk niet ter plaatse te komen.

Het mobiel medisch team kwam per helikopter ter plaatse om assistentie te verlenen. De verkeersongevallen analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht.

Foto’s  © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Publicaties:

Asser Courant

RTV Drenthe

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt