Zandduinen op de A6 bij Joure zorgt voor een lange file

JOURE – Door de harde wind is zondagmiddag grote verkeershinder ontstaan op de A6. De wind van de afgelopen dagen en ook van vandaag zorgde ervoor dat er veel zand op de rijbanen terecht kwam van de A6. Nog altijd zijn er wegwerkzaamheden rondom het knooppunt Joure waardoor er veel bulten zand liggen. De wind kreeg hier vat op en blies het de snelweg op.

Zondagmiddag werd een rijstrook afgesloten omdat er te veel zand op de rijbaan lag. Hierdoor ontstond er een lange file uit de richting Lemmer. Rijkswaterstaat sloot de rijbaan af zodat een veegwagen het zand kon opvegen.

Foto’s: © Compact Media / BTB Fotografie

Leeuwarder Courant

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt