Truck en Tractorpulling in de TT Hall in Assen

ASSEN  – In het weekend van vrijdag 23 en zaterdag 24 maart kunnen tractorliefhebbers hun hart ophalen tijdens de 3e editie van de indoor Truck & Tractorpulling wat wordt gehouden in de TT Hall te Assen.

Met behulp van ladingen zand is er in de evenementenhal twee wedstrijdbanen gerealiseerd. Vrijdagavond omstreeks 18.00 uur klonk het klankschot en begon het evenement. Voor de deelnemers is het de bedoeling de kar met het gewicht 110 meter te trekken. want dan is er sprake van een Full Pull. Het gewicht schuift gedurende de rit naar voren, waardoor het lastiger wordt de finish te halen.

Op twee wedstrijdbanen wordt er in diverse klassen gestreden om een podiumplaats. Van de standaardklasse tot de supersport. Ook zullen er een groot aantal trucks aan de start verschijnen van dit spectaculaire indoor pulling-evenement.

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt