Bestuurder komt om het leven bij ernstig verkeersongeval in Waskemeer

Waskemeer-  Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Leidijk in Waskemeer is zondagavond de bestuurder van een personenauto om het leven gekomen.

Omstreeks 18.15 uur werden de diverse hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval. Op de Leidijk was een personenauto door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt en tegen een boom gereden. Ook het Mobiel Medisch Team werd gealarmeerd en vloog naar de ongevalslocatie.

Terwijl de Lifeliner 4 boven de locatie werd afgemeld werd de ongevalslocatie door de overige hulpdiensten afgeschermd. De inzittende van het voertuig had de aanrijding niet overleefd.

De politie doet ter plekke onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicaties:

Leeuwarder Courant

Nieuwe Ooststellingwerver

 

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt