Politie houdt drie verdachten aan voor mogelijke schietpartij op Stationsplein in Assen (UPDATE: Video)

ASSEN -Bij het NS station op het Stationsplein in Assen heeft in de nacht van zaterdag op zondag mogelijk een schietpartij plaatsgevonden. De politie kon rond 01.00 uur een 23 jarige man uit Beilen, een 26 jarige man uit Assen en een 22 jarige man uit Groningen aanhouden, welke zijn ingesloten voor nader verhoor. De omgeving rond het tijdelijke stationsgebouw werd door de politie afgezet.

Volgens getuigen zouden twee van de drie aangehouden mannen op de brug bij het spoor ruzie hebben gehad met een groep van ongeveer vier personen. De politie doet nader onderzoek naar het voorval en komt graag in contact met de persoon die een huls heeft gevonden en met de groep van vier personen die betrokken waren bij het voorval. Met hen is nog niet gesproken, zij waren namelijk niet meer op het station aanwezig.

Een hondengeleider van de politie zocht de omgeving af naar een mogelijk vuurwapen, ook het dak en prullenbakken werden geïnspecteerd. maar er werd niets aangetroffen

De politie heeft enkele getuigen van het incident gehoord. Deze zijn voor hun verklaring ook overgebracht naar het bureau. De politie kan niet bevestigen of er daadwerkelijk is geschoten. Bij de mogelijke schietincident raakte niemand gewond.

Een bestelauto met schade aan de rechter voorzijde werd door een berger afgesleept, of de eigenaar te maken heeft gehad met het incident is niet bekend.

 

Foto’s & Video: Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Telegraaf

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt