Auto tegen boom in Nieuw-Roden (VIDEO)

NIEUW RODEN – Maandagavond even na half negen heeft er op de Zevenhuisterweg in NIeuw-Roden een ongeval plaatsgevonden. Hier zou een auto tegen een boom zijn gereden.

Het brandweerkorps van Roden werd even daarna gealarmeerd om assistentie te verlenen bij het ongeval. De bestuurder van de personenauto kon na het ongeval zelfstandig zijn voertuig verlaten en werd opgevangen in een eveneens gealarmeerde ambulance. De gealarmeerde brandweer kwam nog wel ter plaatse maar kon na het strooien van absorptiekorrels en het loskoppelen van de accu retour naar de kazerne.

De automobilist verloor in een flauwe bocht de controle over het voertuig en raakte de boom, hierna kwam de auto op de weg tot stilstand. De Fiat Punto raakte zwaar beschadigd en moest worden afgesleept.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsindrenthe

RTV Drenthe

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt