Veel schade bij aanrijding op de Donderseweg (N858) in Norg

NORG- Woensdagmiddag omstreeks 17.10 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de N858 ( Donderseweg) in Norg.

Bij de snelheidsbeperking ter hoogte van de Drostenlaan kwamen door nog onbekende oorzaak twee voertuigen met elkaar in aanraking. Ondanks dat de schade groot was vielen er geen gewonden. De bestuurder van deFord Mustang, komende vanuit Norg,  verloor waarschijnlijk door gebrek aan grip de controle. na de stoeprand geraakt te hebben kwam deze op de andere weghelft met een Peugeot in aanraking.

Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en moesten worden geborgen.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsindrenthe

Asser Courant

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt