Bewoner door politie aangehouden na brand in woning aan de Bruggelaan in Appelscha.

APPELSCHA – De politie heeft zaterdagmorgen een 47-jarige man aangehouden bij een brand in zijn woning aan de Bruggelaan in Appelscha. De brand brak omstreeks 04.45 uur uit in de achterste gedeelte van de woning bij aankomst van de brandweer was het vuur al uitslaand.

De man, die een verwarde indruk maakte, wordt verdacht van betrokkenheid bij de brand. Hij is meegenomen naar het bureau. De brandweer bluste de uitslaande brand maar de woning liep zware schade op. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend, de politie onderzoekt de brand.

Foto’s: K. de Groot © Compact Media / Regio Appelscha

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt