Aanrijding met letsel op de N372 in Roden (Update)

RODEN – Zondagmiddag omstreeks 12.50 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de N372 (Oosteinde) in Roden. Enkele minuten na de persalarmering werd ook de brandweer gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval. Ook het Mobiel Medisch Team werd gealarmeerd.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het niet te gaan om een eenzijdige aanrijding maar om een ongeval met meerdere voertuigen op een met verkeerslichten geregelde kruising.

Bij het ongeval zouden meerdere gewonden zijn gevallen. Verdere informatie is momenteel niet bekend. De hulpdiensten zijn momenteel druk met de afhandeling van het ongeval.

Foto’s: © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

RTV Drenthe

Assercourant

Dagblad van het Noorden

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt