Bewoonster buitengesloten aan Alteveerstraat Assen

Assen- Zondagmiddag om 13.37 uur werd de brandweer van Assen-West gealarmeerd voor een dienstverlening aan de Alteveerstraat in Assen.

Bij aankomst bleek dat de bewoonster van de woning haarzelf had buitengesloten. ook bleek het gasfornuis nog aan te staan. De brandweer verzocht bij de meldkamer om de hoogwerker. Omdat er een raam van de woning geopend stond was het forceren van de voordeur niet nodig.

Nadat de brandweer via het raam toegang had gekregen tot de woning was de situatie snel onder controle.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt