Man raakt bekneld in eigen achtertuin

OOSTERWOLDE – Zondagmorgen even voor 12.00 uur is een bewoner aan de Oerkampweg bekneld geraakt in zijn eigen achtertuin. De oudere man wilde op 1e paasdag naar zijn duiven en raakte door nog onbekende oorzaak bekneld.

De man moest met behulp van de hulpverleners worden bevrijd. De man is door het aanwezige ambulance personeel behandeld.Er is niks bekend over de precieze toedracht en de aard van de verwondingen van de man.

Foto’s: © Compact Media /Nieuwsinfriesland.nl

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt